1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
DAF dziś z rana wlatywał na rondo w Bielsku Podlaskim od strony Hajnówki, leciał na Siemiatycze, pewnie IKEA Ładnie się prezentuje, wypatrzyłem kolejną naczepę, trzecia w firmie? Machnął byś jakiś aktual, temat fajnie prowadziłeś Pozdrawiam
Parę razy widziane były z początku tygodnia na stacji w Rykach, no i tak jak na fb pisałem mijanka kawałek czasu temu w okolicach Garwolina albo Kołbieli nie pamiętam już Ale ładnie się prezentują zestawy.
_________________ Kupię pokrywę zaworów Scania w kształcie litery V z silnika 14 litrowego
Samochód: Januszowa Magnolia
Swego czasu spotkany na BP w Osjakowie, firany zasunięte więc nie przeszkadzałem. Kiedyś też się mijaliśmy późnym wieczorem, ale wtedy we dwóch jechaliśmy ze szkłem, więc na swoim byliśmy.
_________________ Kto nie skacze ten z ITD!
Naczelny forumowy kierowca Magnumek.
Samochód: MAN TGA/Opel Vectra B
Nie wiedzialem, ze to Ty staleś pod dystrybutorem na Michałowicach na Orlenie. Tym dafem obok Cieebie stałem. Później jakaś awaria czy co, ze staleś na awaryjnym?
Nie wiedzialem, ze to Ty staleś pod dystrybutorem na Michałowicach na Orlenie. Tym dafem obok Cieebie stałem. Później jakaś awaria czy co, ze staleś na awaryjnym?
Magnita chował
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Samochód: MAN TGA/Opel Vectra B
Cytuj:
Magnita chował
Ale to nawet 45 nie wyszła jak ruszyliśmy z Orlena:-)
Ile masz ustawione odcięcie? Równocześnie ruszyliśmy ja 90 a Ty moment mi uciekleś. A we wtorek w barze na Zduńskiej Woli TGX zajechał jak my mielismy ruszać
Ale to nawet 45 nie wyszła jak ruszyliśmy z Orlena:-)
Ile masz ustawione odcięcie? Równocześnie ruszyliśmy ja 90 a Ty moment mi uciekleś. A we wtorek w barze na Zduńskiej Woli TGX zajechał jak my mielismy ruszać
Jak nie wyszła tam 45, a tak szybko uciekał to odpowiedź jest jedna co zrobił na tym awaryjnym. ZAŁOŻYŁ
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 136 gości