1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Faktycznie nagmeralem z ta pisownia i skladnia he ale wiadomo juz o co chodzi dzis zamontowalem firanki czekam keszcze na adama ma przyjechac z fotelami i podloga od kierowcy i pasazera zebrac wymiar na tunel i boczki drzwi a zapomnial bym jeszcze dolne lozko napewno wstawie foty
cos nie cos pozmienialem oczywiscie za pomoca Adamos interior znany chlopak w swiecie robienia wnetrz aut zwlaszcza ciezarowych troche zdjec z prac lecz odrazu mowie ze jeszcze nie wszystko jest zrobione dokonczone typu tunel itp...
Teraz by się przydało z deski ten skaj ściągnąć, bo psuje fajny efekt.
Jestem tego samego zdania.
Środek wizualnie robi wrażenie. Niemniej wydaje mi się, że to "obicie" foteli poza efektem wizualnym spowoduje skutek uboczny - szlifowanie zadkiem po całej powierzchni siedziska.
Teraz by się przydało z deski ten skaj ściągnąć, bo psuje fajny efekt.
Jestem tego samego zdania.
Środek wizualnie robi wrażenie. Niemniej wydaje mi się, że to "obicie" foteli poza efektem wizualnym spowoduje skutek uboczny - szlifowanie zadkiem po całej powierzchni siedziska.
Jesli masz na mysli ze bedzie sie slizgac dupsko to niestety jestes w bledzie material jest kozak
Jesli masz na mysli ze bedzie sie slizgac dupsko to niestety jestes w bledzie material jest kozak
A własnie bo nigdzie nie widze, co to za materiał??
Też jestem ciekaw, bo miałem kilka aut w naturalnej skórze i zawsze było mniej lub bardziej ślisko...
Co do wnętrza to nowe mody zdecydowanie grube. Orientujesz się jaki jest koszt wykonania pokrowca na łóżko i skóry na tunel? Pokrowiec na łóżko jest podszyty gumką?
Lozko jest obszyte cale jak orginal no i cena kwestia pomyslow materialow itp dogadac sie mozna na fb z Adamos interior a co do sesji i burdelowek bedzie wszystko na koncu bo jeszcze nie wszystko
Samochód: Daf
Nie wiem czy ty to robisz z własnej kieszeni czy szef ci to funduje.
Efekt fajny ale jeśli szef Ci to kupuje wolałbym chyba na twoim miejscu żeby kupił szerokie kółko na przód bo tego brakuje niż te firanki,pokrowce czy podłogę bo to miałeś wcześniej tylko "gorszej" jakości a też do przeżycia.
A jak robisz to z własnej kieszeni to jesteś dobrze wkręcony w to wszystko
Pokrowce robią tu największą robotę, pozdro
@Michał13 Co byś wolał czuć się lepiej w kabinie, czy jeździć na szerokim kole? Wiadomo, że koło dodało by dużo do wyglądu, ale kolega ma inne priorytety jak na razie widać. Chociaż myślę, że i nad kołami też coś planuje.
_________________ Kupię pokrywę zaworów Scania w kształcie litery V z silnika 14 litrowego
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 23 gości