1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Przez kolorystyke na pierwszy rzut oka myslalem, ze to Maritime, dopiero po opisie zobaczylem, ze jezdzisz dla innej firmy. Mieszkasz na stale w Anglii i normalnie tam pracujesz, czy praca przez jakas agencje? Powodzenia i w sumie to podziwiam, bo ja chyba nie nadawalbym sie na prace za granica, cos mnie trzyma w domu i nie jest to magnes, bo ten zostal na impulsatorze.
Husiu bo to ex maritime, nie pracuje przez agencje, pracuje na kontrakcie. Co do pracy w Anglii to wygląda to całkiem inaczej niż w Polsce, Angol to kierowca wygodny, tutaj nikt sam nie zmienia koła tylko przyjeżdża serwis, tutaj nikt nie ma nawet zapasu, co więcej w większych firmach kierowca nie zmienia nawet żarówki. Mnie osobiście bardzo ciągnie do kraju, ale kobieta nie za bardzo chce o tym słyszeć http://zapodaj.net/625cd386f0485.jpg.html
_________________ Lenistwo idzie tak wolno, że bieda je dogania…
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 118 gości