1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Dobrze, ze masz uszy pod lusterkami, bo po tym rozpoznalem kawalek auta w lusterku hehe. Chyba ktos cie wyprzedzal, bo nie wylukalem, dzien pozniej znow lecialem A4 na zachod to mijalem sie chyba z Selwasem, to mowil, ze Cie widzial w okolicach Hannoveru, wypatrywalem po drodze, pozdrawiam.
To ja jechałem przed Tobą z 2 tygodnie temu Transitem w kontenerze i mrugałem awaryjkami,wołałem na radiu ale cisza Swoją drogą nie wiem czy tylko zostawiłeś auto u Sobczyka,czy byłeś przy aucie,ale to my razem z igoR84 daliśmy Ci sygnałem jak przejeżdżaliśmy,chłopaki z warsztatu się spojrzeli Pozdro
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Gdzie leciałeś? pierwsze co to poznalem renate drugie tabliczka Dominik akurat wisiałem na telefonie i nie moglem za bardzo zagadac na radiu do nastepnego
dokładnie 10km od domu to nawet grzech ciezki ja na shellu zaraz za ostrowem po lewej stronie krecilem 9h w ostatniej chwili kierowca ruszal to sie wbilem na jego miejsce
dokładnie 10km od domu to nawet grzech ciezki ja na shellu zaraz za ostrowem po lewej stronie krecilem 9h w ostatniej chwili kierowca ruszal to sie wbilem na jego miejsce
Dzisiaj mi się poszczęściło i spotkałem Dominika pod piekarnią w Krzywosądowie nieopodal Pleszewa. Dzięki za chwilę rozmowy i myślę że do zobaczenia. Niestety zdjęcie robione telefonem.
Dzisiaj mi się poszczęściło i spotkałem Dominika pod piekarnią w Krzywosądowie nieopodal Pleszewa. Dzięki za chwilę rozmowy i myślę że do zobaczenia. Niestety zdjęcie robione telefonem.
Wielkie dzięki. Trochę byłem zaskoczony, ale miło z Twojej strony wskoczyłem po dobre wypieki z tej piekarni. Auto jak widać nosi na sobie piętno obecnej aury i trochu się zapusciło
Co jadę do W-wy czy w okolice to się rozglądam za tobą. W cholerę tych Premiumek lata ale wszystkie grille na srebro Ale mam nadzieję, że kiedy się uda minąć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 12 gości