Cytuj:
Jak na tą robotę to auto bajka
Firany mu !
Myślałem o brązowej podłodze i brązowych zasłonach od Adamosa, ale zobaczymy z czasem
Cytuj:
Za bardzo bym nie liczył na to że będzie mocniejszy, Many i Mercedesy zawsze prowadzą peleton pod górkę na zakazie
(taki sucharek) Mi osobiście o niebo lepiej podoba się euro 6, ma lepszy, bardziej agresywny wygląd i to wg sporo mu dodaje. Ciekawe malowanie, lusterko już widzę po przygodach
A jeszcze możesz mi powiedzieć jedno, czy wyprostujesz się w kabinie, nigdy w tej nie siedziałem, tylko w XXL. Oby manisko służyło bez problemów oraz żeby piniondz się zgadzał bo to najważniejsze, powodzenia
No słabiutki jak na razie jest pod te góry strasznie.. Na Bardo 30/km się wspinałem. Na szczęście mam czas, i brakuje mi masy w antenie od cymbał radia. A w kabinie normalnie stoję wyprostowany mając jakieś 176cm. Miejsca sporo, jeździłem chwilę highlinem i bez porównania według mnie.
A lusterko zabrał mi chyba jakiś rycerz od Pana Ostaszewskiego Krzysztofa. Skończyłem zmianę pojechałem do domu, wracam po pauzie a lusterko już było złożone a obudowa poszarpana leżała na asfalcie. Jeden drivero twierdził, że biała premiumka i naczepa dan transu, także pewnie od Pana k.o wracał chłop z dalekich wojaży i nie wymierzył.. W następnym tygodniu będzie już nowa
Cytuj:
Ochydnie wygląda z tymi szarymi plastykami
Fakt faktem szału nie ma, w kolorze wygląda o niebo lepiej, no ale powtórzę się znów. Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
Cytuj:
Ilu was tam jeździ na tym wahadle?
Którędy jeździcie?
Jeździ nas 5 aut, w styczniu zaczyna kolejne 5. A4 do Zgorzelca i na Radomierzyce, bo w Bogatyni walczą z tym mostkiem choć słyszałem, że w grudniu już ma być droga otwarta..