Scania z ramą pod kontenery - dla mnie cudo. Możesz wrzucić kilka dodatkowych zdjęć szczegółów? Jak wnętrze w aucie i elementy rozsuwalne w naczepie?
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
GG: 1093053
Samochód: c-max
Witam, sorki za dlugie oczekiwanie ale czas lub jego brak temu winien, jesli chodzi o zdjecia wnetrza kabiny to chyba jest maksimum moich mozliwosci ,inaczej chyba nie da rady.Jesli chodzi o elementy ruchome rozsuwane to mam nadzieje ze o to wlasnie ci chodzilo
a teraz nowosc,zastanawialem sie dosc dlugi czas czy warto zakupic,hmmmmm WARTO!!!
witam serdecznie,po dosc dlugiej przerwie, powod jak zwykle ten sam -brak czasu,tak mercedes kosztowal swoje,ale modele coraz drozsze a budzet coraz mniejszy.
Troszke swiezych zdjec(cos sie nazbieralo)
Witam,po dosc dlugiej przerwie ,pragne zaprezentowac modeliki ktore od jakiegos czasu sa w moim posiadaniu ,ale z przyczyn tak oczywistych (ciagly brak czasu) nie udalo mi sie ich wczesniej pokazac
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 14 gości