Ludzie i ludziska!Czy to temat o pojezdzie prezentowanym w dziale garaż czy o ewentualnych lukach prawnych w naszej mlekiem i miodem płynącej krainie...?Gość jezdzi takim a nie innym autem,z takim a nie innym wizerunkiem na nim i ma na to taki wpływ,jak że dziś jest 01.01.2016r...
Skoro wypłata jest sumą zadowalającą kierowcę,a w innych kwestiach też mu chyba raczej to odpowiada-to o co kopie kruszycie?Ktoś jezdzi zwykłym białym autem,inny u Repińskiego dla którego transport to nie tylko zysk a jeszcze inny czerwonym MAN-em z reklamą Pomocy Drogowej.Jezdziłem kiedyś TG-A,oddawałem go gdy miał niecałe 100tys km i mile wspominam to auto-ciche,komfortowe,wygodne fotele,miłe udogodnienie ten Comfort Shift w manualu itd.440km było za słabe jak dla mnie pod full ładunki pod cysterną.TG-X-em nigdy nie jezdziłem,a nawet bym kiedyś z chęcią spróbował ocenić przeskok względem TG-A,które jak na tamte czasy-2007r w mojej opinii było jednym z lepszych aut.Bezawaryjnych życzę i czekam na dalsze opinie po przesiadce do niemieckiej konkurencji...
P.s:Często widuję wasze zestawy i też się kiedyś zastanawiałem o co chodzi z tą całą Pomocą Drogową.Teraz już mam orientację...