No to czas na prezentację:
Marka: Mega, Nysa, Polska
Rok produkcji: 2015
Typ: wywrotka
Kubatura: 55m3, mulda alu, opcja przewozu palet, klapo drzwi
Osie: Mega bęben
Opony: Sava Cargo 4
Wyposażenie: szybry, miejsce na wibrator, fartuch na tylnej belce, wzmacniane narożniki muldy, podłoga 7mm grubości, skrzynka narzędziowa, kosz na dwa zapasy, zbiornik na wodę, instalacja pneumatyczna Knorr, zawór do automatycznego spuszczania powietrza z poduszek.
Naczepa nowa odebrana z Nysy. Opcja na Rumunię więc ma być w teorii trochę masywniejsza i wytrzymalsza co się okaże w praniu. Jest na bębnach bo taka stała na placu. Mogłem dopłacić do tarcz, ale miałem budżet ograniczony i dałem spokój. Hamuje dobrze więc się nie spinam. W porównaniu do tej którą miałem poprawili zawiasy drzwi i szyberki. Na chwilę obecną nie skrzypi i niech tak zostanie
Miałem odkupić Stasia od spedycji, ale cena i konieczność zrobienia kilku napraw mnie wyleczyły bo za te same pieniądze mam nową i nie dotykam palcem. Opcjonalnie będę próbował przerobić haki od klapy na siłowniki pneumatyczne i dołożyć wibrator oraz wkleić rurkę na środku plandeki. Dobrze się z nią jeździ i manewruje, rama jest zwężana na siodle, ale nie wpływa to negatywnie na prowadzenie czy stabilność.
Resztę czas pokaże