Cytuj:
Niemasz probemu z utrzymaniem toru jazdy?
Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
Nie wiem o czym mówisz,może dlatego że mam dopiero nakulane 28-29tys i auto idzie jak po nitce
Cytuj:
To jest mercedes więc wiesz...Utrzymuje sam
Swoją drogą te naklejki to konkretna przesada.Głowa pewnie lata między literkami,żeby coś zobaczyć a widok gdy to robisz budzi pewnie trochę radości u innych bądż zmartwienia,że możesz dostałeś padaczki.
Cytuj:
Cytuj:
chłopaczyna wstawił auto na forum a tu jak zwykle hejt.
fajnie sobie go porobiłeś a sama naklejka i pomysł na napis na duży plus no ale szkoda że dułgo z nią nie pojeździsz bo pewnie zaraz ci dowód forumowe kozaki zabiorą
Nie forumowe kozaki, ale mi za odprysk chciał zabrać dowód, a tu są duże naklejki na szybie i półka. Zdziwiony jestem, że mimo kontroli nikt nie przytulił jego dowodu. Zastanów się co piszesz, forumowy kozaku.
Napisy wbrew temu co myślicie nie zajmują pół szyby
Luka może trafiłeś na funkcjonariusza ze słabszym dniem dlatego chciał Ci zabrać
jestem w stanie kłócić się z każdym funkcjonariuszem że te naklejki o które tyle krzyku to mniejsze zło niż tablica imienna przez którą zupełnie nic nie widać i tyle w temacie
Cytuj:
Kuźnia - Auto Twoim głównym domem
Dużo chrącholi wzięli?
przyjmując warunki jazdy na dietach to chyba normalne że trzeba się trochę poświęcić żeby zarobić
w zeszłym roku 20 roburów 10 sztuk volvo i 2 jakieś małe tandemy