Cytuj:
Podsumowując, powiedzcie mi ludzie, jak można być takim flejtuchem i w dodatku przebywać w takim syfie.
u niektorych to styl bycia nic nie zrobisz niestety ;( Sa ludzie i parapety jak to sie mowi :=)
Cytuj:
Mnie zastanawia jak temu pracodawcy się opłaca taki interes, że trzymał takiego fleja, a teraz będzie kupował materace, prał wszystko i wymieniał co się da.
Jak gość leje na nowy materac, w nowym samochodzie, to prawdopodobnie dba w ten sam sposób, o cały samochód i tak przykłada się do swojej pracy.
Tak jak napisal kolega Artiss pracodawca patrzy na caignik siodlowy, naczepe, solowke przyczepe i wszystko inne zwiazane z transportem jak na obiekt ktory musi przyniesc mu zysk, na ciezarowke troche inaczej patrza kierowcy czyli MY
jest to nasz dom bo chocby nawet robiac te dniowki to z calych 24h na pewno te 12 wyrabiasz w kabinie wiec spedzasz tam tyle czasu co i w domu a czasami wiecej. Czy sie mojemu pracodawcy oplacalo? na pewno nie ale lepiej jak kierowca powiedzmy pojezdzi tym autem 2 lata, czy jak to auto bedzie stalo okreslona ilosc czasu na placu bo szef szuka kierowcy ktory dba o sprzet. Odpowiedz jest chyba prosta to ma zarabiac nie wygladac niestety pozniej to jest tylko problemem nastepnego kierowcy, bo szef cale te g**** jak materace itp nie interesuje wciagnie w koszty firmy podatek sie wroci reszte sciagnei z ostatniej wyplaty kierowcy i jest na 0 ewentualnie maly minus:) a auto przez dwa lata swoje zarobilo. I tak jak napisal Ziutomir w DE jest problem z kierowcami bo nikt nie chce tego robic, ale zawsze znajdzie sie jakis Pan X ktory przybedzie z oddalonego kraju i zrobi ta prace za polowe tego czego liczy sobie normlany kierowca z doswiadczeniem jezykiem bo to tez wazna sprawa i z glowa na karku :=). Ale na szczescie moja historia ma dobry koniec jutro sie wszystko ogarnie pogadalem z mechanikiem z wszystkim mi pomoze tak wiec na lajcie, torba z proszkami detergentami i innymi substancjami chemicznymi zapakowana
Dzieki wszystkim za porady, do wszystkich sie zastosowalem:) tak wiec wszystko bedzie dobrze zawsze moglo byc gorzej :=) Trzymajcie sie cieplo szerokosci na trasie i tyle samo powrotow co wyjazdow! I na koniec nikomu nie zycze takiego auta.
Czesc!