Pany, a taka rzecz, mam Igo niby ostatni wypust na 2015, mam komplet nowych dróg, ALE, np. nowej A4 w stronę Rzeszowa niby widzi, ale nie chce na nią wprowadzać i bardzo zawyża na niej czas przejazdu i ciągle z niej zrzuca, to samo obwodnica Lublina, czy inne główne drogi, nowo wybudowane...
Co ją może boleć?
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Jeżeli coś jest w budowie,nie ma tego na kaśce....
Kumpel ma tak samo jak my, dziś z nim bajerzyłem, ostatnio pod Żywcem nie widziała 500 metrowego odcinka nowej drogi i dostawała skurczu procesora, prawie ją z papierosem wywaliłem z kabiny...
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Muwisz że niema odcinków w budowie?
To czemu na igo mam na mapie odcinek A1 z Strykowa w kierunku Piotrkowa
Ostatnio chciała mnie prowadzić nie istniejącą autostradą na rozładunek w Łodzi
Mi Kaśka swiruje na obwodnicy Lublina na mapie droga jest a ona uparcie twierdzi że jej niema
Ten odcinek drogi wyświetla w innym kolorze jak pozostałe drogi
Pany, wgrałem do dużej navi mapy igo primo. W małej mam igo truck i powiem, że menu oraz interfejs bardziej mi pasuje plus info wyświetlane na ekranie.
Wiecie gdzie mają takie mapy, czy większość tylko igo primo wgrywa?
Samochód: Kia Ceed II
Ustalmy jedną rzecz, IGO Primo a niby IGO Truck jest to dokładnie to samo, tylko autor kopii programu nazywa to inaczej ( nie wiem czemu ) gdyż zarówno jedno jak i drugie ma funkcję Truck ( to kwestia plików map z rozszerzeniem *ftr ).
Różnić może się jedynie wersją wydania, pulpitem startowym ( można zmieniać logo startowe na jaką tylko grafikę się chce ) no i ewentualnie skinem jeżeli jakiś został dodany.
Czysty program bez modyfikacji jest dokładnie taki sam w każdej wersji, nie ma znaczenia nawet czy pod windowsa czy androida.
U mnie niby wersja ta sama a interfejs inny i obsługa nieco inna. Przyzwyczaiłem się już do tej zwanej truck i zwykła igo mi nie leży. Ot tyle. W poniedziałek jadę odebrać tablet z naprawy, bo gniazdo ładowania było walnięte i będę modził w ustawieniach. Dam znać jaki efekt.
Czysty program bez modyfikacji jest dokładnie taki sam w każdej wersji, nie ma znaczenia nawet czy pod windowsa czy androida.
No właśnie z tym różnie bywa w przypadku androida bo o tym się sam przekonałem na dwóch tabletach z różnymi wersjami androida. Nie chodzi mi tu różnicę w tym jak wygląda program ale jednym androidzie nie działała mi opcja ulubione a na drugim nie dało się ustawić widoku pod kątem bo robił się czarny ekran. I też mi to znajomy mówił który się sprzętami zajmuje, że na androidzie to różne cuda się dzieją czasem i lepiej z reguły kupić sobie urządzonko tylko pod nawigację z np tym windowsem ce.
Dziś wrzuciłem kolejną wersję igo primo. I tak jak w poprzedniej wersji różni się od tej co mam w drugiej navi.
Jedną z funkcji, która nie działa jest wyświetlanie pól danych. Wyświetla tylko trzy, a wolałbym więcej, tak jak mam w tej drugiej.
jak komuś nie zapamiętuje ustawień albo trasy na nowych androidach to trzeba wrzucać przynajmniej program a najlepiej całość do pamięci urządzenia albo zrobić roota żeby wszystko działało jak należy. poniżej 4.4 nie było tego problemu
Ktoś może wie jak zrobić by igo zapisywało ustawienia? Po ponownym włączeniu wszystko trzeba od nowa ustawiać, nawet adresów wbitych nie pamieta. Werssja android,
_________________ B - 21.05.2010 C - 29.04.2013
E - 03.07.2013 KW- 10.05.2013
Nie mylili się tylko Ci, którzy nigdy nie żyli.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 21 gości