Cytuj:
Pisałem na fejsiku, napiszę tu:
ZMIENIAJ TE OBRYSÓWKI !
Nie od razu Kraków zbudowanooo.
Cieplej się zrobi więcej czasu będzie to te pierdółki poogarniam. Narazie pogoda to ić pan fchvj.
Cytuj:
Z białym dolnym grillem rwałby suty, ale i tak jest meeeega. Ostatnią fotką pozamiatałeś
Pomysł jest dobry nawet bardzo dobry ale...
Ale większość aut Mafii Koszalińskiej i pomorza ma w ten sposób odmalowane DAF-y. Robi to efekt ale ja mam ciut inną koncepcję a nie chcę się zlewać na tle innych
. Ale z tym muszę dłużej zaczekać, aż kumpel przyjedzie i mi to porządnie ogarnie.
Cytuj:
No Panie dzieju widziałem Cię dzisiaj jak pędziłeś w stronę domu,na S8,leciałem na studia do Wrocka po przeciwnej stronie
Wóz cały czas na plus,świetnie się prezentuje w stosunku do ostatniego spotkania latem
Małymi krokami idziemy do przodu.
Cytuj:
Jak ktoś lubi sound 12l DAFa to taka dróżka jak na ostatniej focie to raj
O to to tato! Mam nagrany przejazd przez te wzniesienie i zjazd z góry ale mój wideorejestrator ma cienki mikrofon i nie oddaje pełni dźwięku. Kolejnym razem zaangażuję mojego Szajsunga i wrzucę jak ta ptaszynka śpiewa w takim terenie
Hypia, Krychu i Igor dzięki ile mogę tyle robię. Czasem pogoda zniechęci czasem nie ma warunków a i czasem lenia mam. Łot co
Aaale w piątek, piąteczeek piątunioo przyszła paczuszka od Wujka Sama z Ołkej JuEsEj. Nówki sztuki Hadleye prostokątne 74cm. Chciałem Na początek te dłuuugie wuwuzele ale cena pobija a znowu wszyscy do nich lecą to mówię wezmę te. Oczywiście test w domu już się odbył. bezpośredni wtrysk 10 barów zrobił swoje. Sąsiady powyłazili z domów na wieś echo poszło, że zaś coś odpyerdalam przy aucie i wszystkie burki z bud powyłaziły i zaczęły jadaczkami kłapać.
Oczywiście zmontujemy w starym stylu czyli na spłuczkę. Od lat mnie rajcował fetysz ciągniecia za sznurek
Będziemy robić hałas!