Cytuj:
Jaką farbą malowałeś baner? Może gdzieś jest słaba masa i dlatego nie świeci pełną mocą? Podłączyłeś się pod oryginalne podświetlenie reklamy na globie?
To na pewno nie chodzi o masę idzie ona z kabla.
Podejrzewam starter, jeszcze spróbuje zamontować świetlówkę LED może ona będzie dobrze świecić.
Cytuj:
Ładna Scania. Coraz mniej zadbanych ciężarówek z tych lat na drodze... Nie do końca leża mi te soczewki ale pewnie nadrabiają nocą:)
Na początku też mi się nie podobały ale teraz nie założył bym zwykłych.
Cytuj:
Jeszcze pomalować w kolor kabiny czarne obudowy dodatkowych obrysówek na dachu i banerze
W kolor kabiny będą tylko klamki jeszcze. Za dużo zabawy z obrysowkami a efekt nie jest zbyt trwały. Na biało pójdzie listwa na dachu ten banan oraz przetłoczenia za drzwiami które obecnie są oklejone na czarno.
Cytuj:
Nie wiem jak w Scanii, ale jak do osobówek się zakładało Moretty to bylo zawsze gorzej
Ale miało wyglądać
To nie są lampy Morette tylko Hella. Ta lampa jest na zasadzie PROJEKTZWO z VW Transportera. Ale jeśli chodzi o światło to naprawdę, życzę każdemu takiego oświetlenia. Nie pamiętam kiedy ostatnio dalekosiężnych używałem.
Cytuj:
piekna ta twoja 4 mam sentyment do tego auta bo na takim zaczynalem rok temu i wspaniale ja wspominam
Dzieki to naprawdę wdzięczne samochody
Przez sobotę ruszył projekt z zabudowami międzyosiowymi więc może przy okazji zamontuje zderzak. A i zastanawiam się czy nie wrócić do otwieranych stopni.