Tuning to super sprawa. mój truckmaniac sam to robi we wlasny zakresie i powoli efekty są widoczne. Gruntowny tuning calej kabiny wewnątrz wraz z hi-fi, tv, skóra od dolu do góry to ok 10 000 EURO !!!
Większość trucków fajna, niektóre nawet bardzo, ale odbiegamy od temtu, mają być firmy a nie efekty tuningu...
Co prawda te firmy które znałem zostały już przedstawione ale zapodam wam adresik sklepu z różnymi tuningowymi akcesoriami... http://www.truckershop.nl
Mi się od razu bardzo spodobał i wogóle jest za$$$isty :P:P
Owiec- Z Tobą się zgodzę... Bo jak dla mnie skórka to może być na fotele, kierownice, ewentualnie na panele dżwiowe, ale żeby całą kabinkę obszyć, to już przesada. Tak jak powiedziałeś Skóra - tak, ale z umiarem!!!
Lokalizacja: "Łódź moim miastem, gdzie mnie nie zdziwi nic" - O.S.T.R.
Tuning Kamaza - czemu nie? Ciekawe jakby wyglądał po takim hardkorowym szwedzkim tuningu? Nie to żebym się śmiał bo Kamaz to też duży kawał motoryzacji na polskich drogach...
_________________ .:MERCEDES - TRUCK OF THE EVERY YEARS:. NIE UDZIELAM PORAD N/T. PTTM VIA E-MAIL & GG
Tuning Kamaza - czemu nie? Ciekawe jakby wyglądał po takim hardkorowym szwedzkim tuningu? Mr. Green Nie to żebym się śmiał bo Kamaz to też duży kawał motoryzacji na polskich drogach...
Tylko zakup kangura przekroczył bu już wartosć jego Niemuwiąc już o reszcie
W moim mieście zakładają firmę tunningującą. Wiem, że ma to być sprzedaż wysyłkowa. Ciekawe jak to będzie działać ja niedaję zbytnich szans Oczywiście jak będę tylko coś wiedziała to dam znać
Wiecie co wam powiem?? Moim zdaniem owszem jeżeli ktoś lubi OK niech se nalepi jakihś folli przynajmniej nie będzie rdzy widać, ale jak ktoś przesadza to mi się oko kaleczy, bo to od razu widać że to chopak ze wsi jedzie...naprawdę Z UMIAREM CHOPAKI!!
_________________ ....:::::ŚLĄSK WROCŁAW & MOTOR LUBLIN::::...Na zawsze razem....Motor&Chełmianka
Panowie, dyskutujecie o tym jekie piękne są te odbajerzone autka. Mamy
w firmie holownika i stary kombinuje, gdzie kupić takie gadżety u nas w kraju niestety bezskutecznie. Może ktoś z was jest w stanie podać namiary będę zobowiązany. Jeżeli nie publicznie to na mój adres, tywoniuk_m@stolica.pl
Firma MONSTER byla na TRUCER COUNTRY w tym roku. Orurowanie do VOLVO FH typu HIGHWAY(praktycznie identyczne jakie produkuje firma TRUX) kosztowało w granicach 10 tys. zł netto czyli nie tam malo. Swoja drogą nie wiem ile firma TRUX ceni sobie swoje orurowanie
Użytkownicy przeglądający to forum: Dolar i 1 gość