Cytuj:
Moim zdaniem to auto to rozsądny krok do przodu, po licznych przemyśleniach, kalkulacjach. Znając życie tuningi pojawią się już nie długo
. Bezawaryjnych kolego.
Podziękował
Cytuj:
Jak mnie pamięć nie myli na dostarczenie karty PWPW od momentu rozpoczęcia procedury PWPW ma 28 dni. JAk się mylę poprawcie mnie. Ładny osiołek, jestem ciekaw jak ten grill by na nim siadł.
Jak kierunki Szwajcaria to może i kiedyś go spotkam.
Kurcze właśnie wysłałem dokładnie tydzień temu poleconym priorytetyem . W piątek patrzyłem na status na stronie to jeszcze nic nie było ... Dzwoniłem do nich to miła pani odpowiedziała mi że mam się uzbroić w cierpliwość i niby jeszcze jakieś 3 tyg czekać ... . Dziś już robiłem przymiarki kangura , ale trochę się boję zakładać bo jednak jak ma robić szwajcarię ( okol berna ) to troszkę się boję żeby problemów nie było z tamtejszą policją i moimi " tuningami "
Cytuj:
Ta tabliczka ADR psuje wszystko.
też tak myślę tylko jakiś gamoń przywalił ją na 4 nity fi8 ... chciałem ją zdjąć , ale masakra będzie z tymi dziurami ...
Cytuj:
Tu się pojawił samochód, który ma kamerę martwego pola z prawej strony. Możesz podpatrzeć jak to ma być założone
viewtopic.php?f=44&t=45685
Karta kierowcy to jeśli pamiętam ok 3 tyg., w zależności ile mają roboty aktualnie. Nie wiem dokładnie czy jest jakiś termin na zablokowanie kartą przedsiębiorstwa danych w tachu, a jeśli mnie pamięć nie myli, można ją zamówić dopiero jak się posiada już jakieś auto z tachem cyfrowym.
też tak kombinowałem żeby założyć , ale u mnie postaram się ją wcisnąć pod blendę
Cytuj:
Cytuj:
... Wygrał we mnie jak to mówią rozsądek ... Auto od znajomego z pewną historią serwisową itp ....
Cytuj:
Tak więc : Auto jak auto , Scania to to nigdy nie będzię ..., ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ..
Bardzo mi się podoba Twoje podejście przy zakupie tego Daf-a, w końcu lepiej kupić pojazd sprawny (od kolegi), niż bujać się z maszyną nie wiadomego pochodzenia. Życzę wielu bezawaryjnych kilometrów
.
Chyba wkońcu zmądrzałem
Zobaczymy jak to się będzie sprawować i palić i kto wie może w najbliższym czasie dołączy jego brat bliźniak , który będzie w najbliższych miesiącach na sprzedaż .
A właśnie swoją drogą pytanie do znawców . Auto odstoi całą noc , wchodzę przekręcam zapłon i chce sprawdzić stan oleju . Trzy razy mi się udało - pokazał pół stanu . A parę razy sprawdzałem w identycznych okolicznościach i wyskakuję BRAK DANYCH . Czujnik do wymiany ? czy może jakaś wiązka itp ?