1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Dobrze, że nie napisałeś że muszę kitę w spodenkach zapuścić
Andreje!!!! nie denerwować się, będzie dobrze
Raz pobłądziłem... hehe
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Widziałem Ciebie dziś Kolego na autostradzie A4 między Węzłem Targowisko, a Węzłem Bieżanów dokładnie 25.05.2016r około godziny 15 śmigałeś w stronę Katowic. Autko na żywo dobrze się prezentuje i z daleka można je rozpoznać. Życzę wielu bezawaryjnych kilometrów .
_________________ Bo życie człowieka to ciągła droga. Wilk 09 .
Krzyczałeś na radyju? bo akurat miałem włączone radio, cały czas słuchałem jak sytuacja przedemną, ale A4 była dość łaskawa w stronę Wrocka
Wiedzieli kto jedzie
A inspekcja wsiadała do busa i zamykała się od środka
Na wyświetlaczu widniał napis, cały czas prosto i dojedziesz do domu
Krzyczałeś na radyju? bo akurat miałem włączone radio, cały czas słuchałem jak sytuacja przedemną, ale A4 była dość łaskawa w stronę Wrocka
Na CB się nie odzywałem bo już kiedyś była dyskusja że najczęściej działasz na tel, a tu zonk bo akurat miałeś włączone . Po drugie to szkoda było wczoraj słuchać bajek na dobranoc na CB .
Cytuj:
Wiedzieli kto jedzie
W końcu zasłonka na pól szyby bocznej zobowiązuje i czerwone Ferrari na drodze . Zdrowiej tam bo święto się już kończy, a przy chorych zatokach to klimatyzacji używaj z głową i wymień filtr kabinowy .
_________________ Bo życie człowieka to ciągła droga. Wilk 09 .
Ja to widziałem go dziś rano w okolicach Pruszcza Gdańskiego. Dusił komara na parkingu. A jak szedłem pełną parą na południe to już go nie było. Odfrunął czy się spłoszył?
Kerfa, ludzie!!!!!!! Ja prawie morze widział!!!!!!!
Co za emocje były,euforia, ja we trójmieście ja był!!!!!
Wyjechałem za granicę Dolnośląskiego!!!!! normalnie dostanę nagrodę IRU
Co piszeta wszystko się zgadza!!!! nawet to, że mi Jester drogę naświetlał!!!!, kiedyś ja mu na ynternetach ja szukał ulicy, potem on dla mnie tłumaczył w realu jak dojechać
CB wyłączone, po co mnie to
Mój rejon, to o drogę pytać nie musze, jak trafić
Mogłeś światłami migać, klin, klucz rzucić, nastrój był dobry, sobie z kumplem disco w pole śpiewaliśmy
Na wolną trafisz w weekenda, ale z reguły nie odbieram, bo to weekend, od wszystkiego trzeba odpocząć
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 34 gości