Cytuj:
Panie Mihu, a cóż to za ulepszenia prawego lusterka w srebrnym Actrosie?
Po utracie dwóch oryginalnych obudów (swoją drogą to spory mankament MP3), stwierdziłem, że nie mam zamiaru sponsorować przewoźników z RO/BG i kupiłem zamiennik, którego górne zatrzaski są jakie są... Lusterka i tak prawdopodobnie będą oklejane w biało-czerwone pasy ostrzegawcze, więc nie ma problemu.
Cytuj:
58km A4, Yelcz z displejem smignal do domu.
Edycja:
Srebrny na 53km osiemnastki przy zjeździe na Świętoszów, chyba grzybów poszedł szukać
/mobil
DAF standardowo wracał z wahadłem do Jawora. Srebrny na gościnnych występach z firanką, wszystko wskazuje na to, że zrobi jeszcze jeden taki strzał.
Cytuj:
Oszczednosci sprzedaje
W sumie po tej normie jaką przywiózł to może i miałby co sprzedać
Odnośnie spalania to generalnie DAF się ułożył i przy dobrych warunkach pogodowych zejście do 22l nie jest większym problemem. Auto ma 140tkm przebiegu, za chwilę pierwsza obsługa.
Druga obserwacja to auta ciągające nowe naczepy też wyraźnie obniżyły spalanie.
Same naczepy są ok, są dużo sztywniejsze niż można by się było spodziewać. Wychodzą od czasu do czasu jakieś niedociągniecia montażowe, np. odpadające górne uszczelki drzwi (są wciskane), w jednej obluzowała się tyczka od naciągu plandeki, w drugiej pod podłogą poluzowały się dwie aluminiowe poprzeczki.
Cytuj:
To Ty wyjeżdżałeś przed chwilą z tulipan parku w Gliwicach? Wolałem Cię na radiu, ale chyba jeszcze nie włączyłeś.
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Dokładnie, reszta tak jak Ociu pisał
Czym jechałeś? Mijaliśmy się?
Kierownik, to się musiał dobrze sezon zacząć, że nad naszym morzem wypoczywasz