Ale po co E5 na kraj w analogu, wystarczy wycelować w auto 2006 rok max maj i masz E4 z analogiem, które przyjmuje wszystko
Przyoszczędzając znafffcooo, to E4 oczywiście z rocznika =D więc nie mądrować się!
Takie auto kupujesz do 50 tys maaax, no chyba że chcesz szwedkę z pólresorem... to będzie drożej...
Ile zaoszczędzisz na tym szczochu robiąc typową patologistykę, chyba że na prawdę duuuużo lata po viatollu, ale licząc różnice w cenie i we wszystkim.... każdy ma swój kalkulator....
A na kontynerach kółko się przyda, choć nie wiem co spedycja powie, to się przydaaa
A jeśli upierasz się na 90 tys i kartę.... Iveco, tak Iveco, za tą kase jak dobrze pokopiesz kupisz poprawione egzemplarze z 10 roku, które jeszcze powinne przyjmować czary i nie mieć paru bolączek pierwszych Cube....
Zakupy
omijaj Bodzentyn, Daleszyce i Gniezno
Osobiście polecam handlarza Maku koło Poznania oraz w miejscowości Byków pod Wrocławiem-Centrum Naczep