Kwiatula dziękuję, za odpowiedź. Jadę pierwszy raz w te strony, szef mówi, żeby jechać przez Zawdron, ale z tego co się dowiedziałem to ta granica jest do 3,5t. Kaśka to już całkiem herezje pokazuje. Jeszcze raz dziękuję. Pozdrawiam.
Na Zwardoniu było zawsze po Słowackiej stronie 7,5t, ale nie wiem jak teraz bo tam mieli coś budować. Nie byłem tam ponad 2 lata chyba. A nie ma tak, że przejedziesz, solówką 12t mnie tam pojmali raz i 50e w łapę minimum wołają. Normalnie na Cieszyn atakuj, tylko na Mostach (granica CZ-SK) uważaj jak będziesz dobijał boxa słowackiego. Jak masz takowego, to lepiej jedź kawałek za granicę i dobij na stacji OMV, bo na granicy cygańskie ścierwo potrafi auto opyerdolić w 10 sekund. Kolega ostatnio stracił telefony w środku dnia.
I na Kremnice tez nie przejedzie bo remont i cesta zamknieta. Ale jest objazd tylko wasko i kreto i stromo. Polecam na Rozemberok i Banska bystrzyca i autostradka do Ziar nad hronem
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 24 gości