1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Gwizdek doczekał się wreszcie montażu od czasu Iveco
_________________ "Pasja rodzi profesjonalizm, profesjonalizm daje jakość, a jakość to luksus w życiu." ~ Jacek Walkiewicz
"Wyobraźcie sobie jajecznicę na boczku. W przypadku jajecznicy na boczku kura była zaangażowana, a świnia się poświęciła."
~ Jacek Walkiewicz
Znając twój pociąg do kobiet to gwizdek czerwony, przycisk lada chwila będzie wytarty a przekaźniki upalone A na serio fajny bajer. W kolejnym tygodniu mam ruszać na Niemcy i chyba skoczę sobie na Berga kupić ten bajerek i wymienić go na siadający już, oryginalny sygnał z DAFa.
Znając twój pociąg do kobiet to gwizdek czerwony, przycisk lada chwila będzie wytarty a przekaźniki upalone A na serio fajny bajer. W kolejnym tygodniu mam ruszać na Niemcy i chyba skoczę sobie na Berga kupić ten bajerek i wymienić go na siadający już, oryginalny sygnał z DAFa.
Ta ten Jego ognisty temperament przełoży się teraz na jeden wielki gwizd bo i tak na nic więcej to On liczyć nie może. W końcu jeździ Kanio a kto się na to obejrzy haha
Ta ten Jego ognisty temperament przełoży się teraz na jeden wielki gwizd bo i tak na nic więcej to On liczyć nie może. W końcu jeździ Kanio a kto się na to obejrzy haha
Pozwól, że odpowiem Ci tak...
_________________ "Pasja rodzi profesjonalizm, profesjonalizm daje jakość, a jakość to luksus w życiu." ~ Jacek Walkiewicz
"Wyobraźcie sobie jajecznicę na boczku. W przypadku jajecznicy na boczku kura była zaangażowana, a świnia się poświęciła."
~ Jacek Walkiewicz
Elektrownia odpalona wygląda tak Bardzo dużo jeżdżę nocą to bardzo się ta belka na dachu przydaje
~ Jacek Walkiewicz
Jeszcze można odpalić te dolne. Wystarczy chyba pogrzebać w serwisowym komputerze scani
A orientujesz się coś więcej?
~ Jacek Walkiewicz
Obstawiam, że obejdzie się bez komputera. W 4 wystarczyło zmostkowac i wymienić klawisz od wyboru dodatkowych świateł drogowych, co w Rce zapewne nie będzie potrzebne.
O kablach była mowa w SSC i jego "dalekosiężnych" na dachu, tutaj musisz kompem odblokować, to jest Szkania, nie wymagaj.....
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Ooo... Jaki ruch tutaj się zrobił Dzięki za odpowiedzi Teoria głosi, że dzienne mają tam wlecieć ale gdyby jednak nie wleciały to naszego elektryka gdy będzie miał chwile zaatakuję aby ogarnął mi te dolne dalekosiężne
~ Jacek Walkiewicz
Samochód: F90 19.362
Cytuj:
Ooo... Jaki ruch tutaj się zrobił Dzięki za odpowiedzi Teoria głosi, że dzienne mają tam wlecieć ale gdyby jednak nie wleciały to naszego elektryka gdy będzie miał chwile zaatakuję aby ogarnął mi te dolne dalekosiężne
Dzienne?? Jak już to ze streamline, bierzesz torxa i wykrecasz komuś całe lampy na parkingu. Rumuni tak robią i chwala sobie
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
Przy okazji kierunki boczne, lampy ksenon i inne takie duperelki, które łatwo z tego auta wymontować
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Jeśli chodzi halogeny żeby świeciła i góra i dół na raz to nawet w instrukcji obsługi jest napisane żeby udać się do serwisu Stawiali trochę opór bo to będzie niezgodne z przepisami ale lepiej się prezentuje
_________________ http://www.lechmot.pl
1.Twój problem nasze pieniądze.
2.Zawsze PIERWSI przy Tobie!.
3.Marudź ile chcesz a płać ile się należy!.
Samochód: Stralis II 6x2
Fajna Scania, osobiście uwielbiam białe eRki z białymi grilami.
Rura z halogenami i kogutami zdecydowanie na plus.
Układ 'pushera' sprawdza się na kraju w tej robocie?
_________________ Latam Iveco - i to całkiem daleko...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 141 gości