w moim Interku jest 24 zaworowy silnik to jak zalonczysz dopalacza bo ma dodatkowego wtryska ( pompowtryski) to jak pod gore przylozysz to dopiero wgniata przy 24 tonach na ogonku
Tiruś#015Czytałem o tej Scańce w Trailerze! Zbieram Trailera. Jest tam nawet twoje zdjęcie Tiruś#015 Prześlij mi zdjątka tej Scanki na maila... bartoszwajszczuk@wp.pl
Ostatnio zmieniony 04 maja 2005, 20:52 przez Bar T.I., łącznie zmieniany 1 raz.
Cytuj:
Tiruś#015Czytałem o tej Scańce w Trailerze! Zbieram Trailera. Jest tam nawet twije zdjęcie
Bardzo się ciesze że czytasz trailera i że sietobie podoba, po za tym te dwa teksty są moje a na zdjęciu jestem ja i mój wujek. P.S. na pewno prześle zdjęcia każdemu który chce
Dzięki!!!
Po za tym podjąłem razem z wujkiem decyzje o jeszcze większym "podrasowaniu scani". Będzie całkiem nowa zabudowa holownika, nowy chromowany zderzak, chromowane akcenty tj. rury do zderzaka. Po za tym w najbliższym czasie odsłonie wam nowego trucka mojego wujka (szczena wam opadnie, mogę to zagwarantować). Myślę że na zlot do krakowa polece już jeszcze bardziej podrasowaną scanią oraz tym nowym truckiem, mogę tylko powiedzieć że to będzie też dziobak. myślę że jeszcze w tym roku polece Scanią na zlot do Piestan na trzy dni a później do krakowa ale te Piestany nie są jeszce pewne bo nie bardzo organizatorzy chcę wpuścić pojazd z zabudową, i dla tego do Krakowa na pewno polece i prawie na 100% do tych piestan (he, kwestia negocjacji), hehe.
Niestety nie będzie to scania. Będzie to amerykański truck ale nie powiem jaki, napewno nie Freightliner, Peterbilt, Kenworth. W środku ma w trzy i troche miejsca, no i zabudowa holownika będzie WYPASIONA!!! Na razie tylko tyle mogę ci zdradzić. Jak chcesz to się odezwij na gg to pogadamy.
jeszce nie jestem pewien czy zdąrzymy go przygotować. Ale Scanią będe na 100%, więc zapraszam po za tym jak ktoś będzie miał czas 10,11,12 czerwca niech podjedzie do Piestan bo tam będe najprawdopodobniej
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości