Cytuj:
Cytuj:
Nie wiem jak teraz ale ja odradzam. 2 razy z padre myliśmy zestaw 2 razy chłopaki byli wczorajsi i odwalili taką partaninę
Jakoś ponad 1 miesiąc temu myłem i trzymali pion...chciałem im dać ten 4-pak piwa co kobita daje do mycia, ale się nie zgodziła, ogólnie 20 min mycia to wydaje mi się troszkę za szybko...
Cytuj:
Dobrze myją na Krapkowicach, z woskowaniem masz obiad gratis, ale to nie ten kierunek...
Jakoś 2 tygodnie temu mieli górną szczotkę zepsutą (mówili, że od dłuższego czasu) i nie myją przodu auta i góry naczepy...
Parę razy myłem na Żarskiej i lipa, myję tam czasami bo bardzo kolejek nie ma. Wiadomo czego. A żelazo trza myć. Ostatnio tak mi umyli, że jak przód był uj*bany owadami tak tylko tyle się zmieniło, że owe owady były mokre. Reszta auta tak samo, jechali jeszcze raz.
Na Krzywej raz myłem to myli mnie prawie 50 minut w nocy. Dobrze robotę zrobili, aż ich poganiać musiałem bo czas pracy mi się kończył, ale tylko raz tam myłem, bo za dnia kolejki, a czasu ni ma.
Często myję na Łące, 20 minut i umyty o wiele lepiej niż na Żarskiej... Do tego masz bon na obiad ważny przez miesiąc i chyba parking. To jest pierwszy zjazd zaraz za rozjazdem z A18, na drogę DW297