Cytuj:
Ogólnie jak siądzie z robura do fiata, będzie czuł klaustrofobie, ale źle nie będzie, są mniejsze kabiny w "lepszych" autach....
Nie no, żeby nie było - nie uważam w tym momencie Ajweka za coś gorszego. Miałem już w swojej niedługiej karierze do czynienia z EuroTechami, EuroStarami, EuroCargami... nawet i Dailaki były (jednego nawet przeciąłem i z blaszki skrzynie zrobiłem).
Spodziewam się, że deska rozdzielcza będzie bardziej plastikowa niż w MB czy Scanii. Zastanawia mnie jakość materiałów - grubość tkanin na fotelach i leżankach. Jakość przycisków. Z alledrogo starałem się dopatrzeć wnętrza ale ludzie nie potrafią pokazać na fotkach tego co sprzedają, czy nawet nie sprzataja do fotek. Nie wiem też, czy w tym modelu występowały dwa rodzaje lusterek? Zauważyłem, że niektóre maja nowsze jakby od nowszych modeli, czy to już od roczników zależy (w ostatnie roczniki pakowano nowsze części czy ludzie sami sobie zmieniali). Jeżeli chodzi o miejsce w kabinie i schowki to spodziewam się czegoś w rodzaju eRki w Hajlajnie niż Uśmiechu Paryża.