Siema, kupie trójnik wydechu. Na necie widziałem ale może ktoś z Was ma na sprzedanie takie coś to chętnie kupię. I jeszcze jedno - jak to sie podłącza, co, gdzie i jak poprowadzić? Jeśli ma to znaczenie to będzie to w R500.
Pozdrawiam.
Pogadaj synek z tym kolegą co się obraził na forum niedawno, ale ma FP na FB. Taką białą Scanią teraz lata w podwójnej z Zibim On montował takie cudo do "swojego" autka
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Ogólnie proste do podłączenia. Montujesz zaraz przed tłumikiem (u mnie nie obeszło się bez małej rzeźby bo było ciasno) przy puszcze masz siłownik taki jak przy hamulcu górskim do niego tylko podłączasz elektrozawór zasilany powietrzem i przewód elektryczny prowadzisz sobie pod kabiną pod osobny włącznik w dowolnym miejscu gdzie Ci w środku pasuje.
Żeby używkę znaleźć w internecie będzie bardzo ciężko. Jeśli Ci zależy na czasie to tylko nowy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości