1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
To ja trochę w temacie. Starego nie denerwuje ten kabel do podświetlania imienia w otwartej szufladzie. Mnie kiedy za którymś razem prawie udało się wyrwać szufladkę nogą podłączyłem się z rozgałęźnikiem do bezpieczników. Szuflada zamknięta, święty spokój i 3 wyjścia dostępne na akcesoria.
_________________ Jak trza, to cofnę do przodu.
22.08.2016r. [*] Tomcio - przyjacielu, pamiętam.
Cytuj:
To ja trochę w temacie. Starego nie denerwuje ten kabel do podświetlania imienia w otwartej szufladzie. Mnie kiedy za którymś razem prawie udało się wyrwać szufladkę nogą podłączyłem się z rozgałęźnikiem do bezpieczników. Szuflada zamknięta, święty spokój i 3 wyjścia dostępne na akcesoria.
Nic się nie skarży na to, szufladka musi być cały czas otwarta bo tam jedynie jest "gniazdko". Tylko mi przeszkadza bo gdy od pasażera chcąc wejść na tunel zaczepiam się o to badziejstwo.
Dwa gniazdka powinieneś mieć jeszcze przy nogach od strony pasażera. Tylko musisz mieć przejściówkę.
Ja u "siebie" będę właśnie stamtąd ciągnął przedłużać z rozgałęźnikiem, żeby wszystkie urządzenia mieć podłączone.
W tym problem, że po sprawdzeniu nie ma żadnych dodatkowych gniazdek.
Nie ma bo za to trzeba było dopłacić. A co do navigacji to bodajże od liftu pierwszego TGXa czyli kiedy na atrapie został sam napis MAN, kładano dotykową navigację za free
Jaki problem podkręcić go trochę 400 i 440 to ten sam motor
Wow, nawet nie wiedziałem, że taki miał miejsce. Co jeszcze zmieniło się po tym lifcie?
Logo powędrowało w chromowaną listwę nad czarnym elementem atrapy, przycisk do sterowania centralnym zamkiem pojawił się na kluczyku, to chyba tyle z tematów widocznych gołym okiem tematów. Z technicznych to m.in pojawiło się odprowadzenie oleju z intercoolera.
przycisk do sterowania centralnym zamkiem pojawił się na kluczyku
To już było przed liftem.
Kolega miał na myśli lift TGX'a Euro5, który pojawił się trochę czasu przed wprowadzeniem Euro6. Wtedy własnie zmieniono maskę, przenosząc lwa na chromowaną listwę.
Ja też miałem na myśli ten lift. Miałem w ręku kluczyki od dwóch aut, które miały starą atrapę (logo pod napisem) i można było sterować centralnym zamkiem przy użyciu przycisku na kluczyku.
Czy ten Man to dzisiaj nie jechał w Komornikach sie załadować lub rozładować na strefie przy autostradzie jeno z naczepa Nagla?
I nie leciał od strony Jarocina? Mijałem się z nim na 99% za Nowym Miastem nad Wartą między Jarocinem a Środą Wlkp
_________________ "Pasja rodzi profesjonalizm, profesjonalizm daje jakość, a jakość to luksus w życiu." ~ Jacek Walkiewicz
"Wyobraźcie sobie jajecznicę na boczku. W przypadku jajecznicy na boczku kura była zaangażowana, a świnia się poświęciła."
~ Jacek Walkiewicz
Panowie,
Mam pytanko, mianowicie jakie jest napięcie w zapalniczce w Manie TGX E6? Przypuszczam, że 24v.Pytam, gdyż jest mały problem, ponieważ zakupiłem przetwornice pod 12v i czy ktoś by miał pomysł co z tym fantem zrobić?
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 124 gości