1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
jak wyjeźdzam za międzę ostatnio coś Indorama we Włocławku
Tam też patologia z tarą 15100kg. Ile razy widziałem chłopaków na wadze wyciągających co się da. Od węży, złączki, napoje, po butle z gazem byle urwać troszkę kg i załadować
Taki lekko normalniejszy Cargill.
No i to jest sensowne rozwiązanie - burdelówki chodzą tylko w mroku, tak jak tabliczki, więc mogą odpalać się z tego samego klawisza
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Tam też patologia z tarą 15100kg. Ile razy widziałem chłopaków na wadze wyciągających co się da. Od węży, złączki, napoje, po butle z gazem byle urwać troszkę kg i załadować
Taki lekko normalniejszy Cargill.
zazwyczaj Intruzy No mają wymagania i nic nie zrobisz, Trzeba ładować:) a ty gdzie jeździsz?
_________________ Życzę wszystkim tyle powrotów ile wyjazdów
A szkoda gadać
Przypadkiem na myjcie Seiferta w Merseburgu nie zostawiłeś klamota na święta/Nowy Rok?
Jeśli tak, to parę rajek na prawo stoi mój klamot
A szkoda gadać
Przypadkiem na myjcie Seiferta w Merseburgu nie zostawiłeś klamota na święta/Nowy Rok?
Jeśli tak, to parę rajek na prawo stoi mój klamot
Nie przyjacielu. Ja swój klamot zostawiłem już 16 grudnia u nas na bazie w Heilbronie. Jutro wyjazd busem i do pracy. Koniec laby
a tak nawiasem, dotarł spóźniony mikołaj. Jutro montaż
Cytuj:
aż parsnknałem smiechem jak zobaczyłem foto wnetrza, te siatki na poreczach to zaorały caly projekt dobrą droga idziesz
U mnie w firmie jeden z kierowców założył na te rurki izolację z rur ciepłowniczych
Ale jest ok! Niebieski z żółtym dobrze współgra - no i rurki niewytarte będą potem
Ogólnie nie jestem fanem tych skajowych dodatków, może pod względem estetyki jest trochę wnętrze do dopracowania. Jednak widzę że kolega ma raczej porządek w szoferce, co oczywiście na plus.
Cytuj:
Ale jest ok! Niebieski z żółtym dobrze współgra - no i rurki niewytarte będą potem
Panowie spokojnie nie ściągałem jeszcze tych siatek jak to nazwaliście bo to jest nowe auto. Ma dwa miesiące także spokojnie. Coś nad nimi pomyśle. Ale narazie jak mówie, nie zdejmuję bo nie mam na nie pomysłów
a może można kupić gdzieś pokrowce na te poręcze ?
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Jelcz wiecznie nowy nie będzie, ale poręcze tak. Przy od sprzedaży będzie można się pochwalić nie wytartymi czy odrapanymi poręczami w jelczu co będzie uwiarygodniało tak niski przebieg jelcza
Ja bym dał jeszcze pokrowiec na kierownicę aby czasem się nie wytarła od użytkowania, żeby był komplet do poręczy
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 145 gości