1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Samochód: F90 19.362
Jeżeli juz jestes takim fanatykiem skaju to na autohofie BERG w sklepie sa takie pokrowce na poręcze, pasek skaju i rzep zawijasz dookola i rzepem sklejasz- tobie chyba sie spodoba...
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
Dużo ludzi z forum Ci potwierdzi jakość tych wyrobów
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Moj rumak stoi na bazie. Tydzien odpoczywam. Takze to nie ja. Ale jak kolega wyzwj napisal. Polskiej grupy jest sporo, nie 100 a okolo 160 aut takze kiedys moze trafisz;) jak trafisz krzycz na radiu na parkingu to pione i jakies bro sie spije;)
_________________ Życzę wszystkim tyle powrotów ile wyjazdów
Od 160 odejmi te numery ktorych nie ma i ci wyjdzie ze jest ich sporo mniej.
2 lata temu mialem numer 2940 i byl najwyzszy aktualnie chyba 2942 to maks
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
_________________ Marianex podjedź no do przodu bo Grzeniu kiprował będzie
Tia biorac pod uwage ze system jest odgornie narzucony przez spedycje to duzo masz do gadania. Teraz gdy rajmund przestal pomiatac polaczkami to moze i anka troszke lepiej to ogarnia ale i tak koko jumbo galante w spedycji nadal
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
_________________ Marianex podjedź no do przodu bo Grzeniu kiprował będzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 52 gości