Cytuj:
Całkiem fajnie to teraz wygląda a jakbyś jeszcze tak paleciare w kolor
Plany są, a nawet wiecej miało to być zrobione przed pierwszą trasą tej naczepy, ale wiadomo jak juz poszła w ruch to cieżko sie za to zarbać
Cytuj:
Optycznie ładna Szmita, plandeka nowa na bokach?
Jak szukałem swojej, to właśnie czaiłem się na eX Pema, można było dość ciekawe i nie zmęczone egzemplarze trafić, 2011 a 200tkm przelatane, mój wielbłąd jest z końca 2012stego, a ma wg. kompa prawie 400tkm zrobione...
Osobiście choruję na paleciarę, ale tą małą, bo często tacham temat na budowy, a tam wiadomo jak jest z reguły..
Ogólnie niech służy jak najdłużej....
Dokładnie ta też jest ex Pema, no i póki co to śmiga, przy jej przebiegu nie powinno się nic dziać, przez prawie rok odkąd jeździ padł tylko siłownik hamulcowy.
A co do paleciary dobra rzecz, fakt mała jest mniej problemowa. Ale jak ma nie być w cale, niech jest ta duża, na zagramanicy raczej nie przeszkadza ale wiadomo spód juz po nie jednym szlifie jest
Cytuj:
Kondziu, bardzo ładne statki. Jak maźniesz tą atrapę i lusterko od martwego pola pod blendą a kolor i stopnie to będzie bajeczka. Niebieski trochę mojego podgonił w przebiegu. U mnie coś ponad 1 100 000km no ale przez 2.5 miecha się bujam inną padaką.
Jest dobrze.
powodzenia.
Cytuj:
Kondziu, bardzo ładne statki. Jak maźniesz tą atrapę i lusterko od martwego pola pod blendą a kolor i stopnie to będzie bajeczka. Niebieski trochę mojego podgonił w przebiegu. U mnie coś ponad 1 100 000km no ale przez 2.5 miecha się bujam inną padaką.
Jest dobrze.
powodzenia.
Niebieski no toczy sie stałym rytmem miesiąc w miesiąć co najmniej 10 tys km, dużo nie dużo, ale ważne że nie mniej
młody już nie jest swoje przejechał, ostatnio padł alternator w trasie , no ale czego wymagac od 10 letniego auta
Dzieki za miłe słowa