Cytuj:
Cytuj:
Wszystko jest zrozumiałe i leżenie pod autem itp. itd.,
Leżenie pod autem przy -35 nie jest zrozumiałe dla mnie
DzoDzo, kto Ci kazał tak ładnie o firmie napisać?
Mówisz, że łańcuchy widziałeś tylko raz, jak zakładałeś na haki, a gdybyś je założył na koła jak tak wiało to byś pewnie nie miał Vikinga
Cytuj:
Rotacja jest i owszem ale wielu chłopaków wyjeżdża tylko raz wraca już nie wyjeżdża
Widocznie raz wystarcza, żeby zobaczyć o co chodzi w tej firmie
Cytuj:
Pracuje juz jakiś czas jeszcze nie słyszałem aby kogoś obciążyli za vikinga
Za Vikinga może nie, ale za lusterka, obrysówki itp to owszem. Nie przypadkowo firma ma hasło "jeździmy wysoko, latamy nisko, obciążamy za wszystko"
Dla mnie nie ma problemu ty chyba należysz do osób które mają problem koło wymienić już nie mówię o żarówce aaaaaaaaa zapomniałem o szybkozłączce na przewód
Nie chodzi o firmę tylko o to że są zdziwieni że tam nie ma autostrad,stref przemysłowych,spedytor nie wysyła współrzędnych albo chorągiewki na transics
Gdy byś miał jakiekolwiek pojęcie o jeździe i warunkach atmosferycznych na północy o wiatrach wiejących na odcinkach 100-200 metrów z prędkością 29m/s to byś głupot nie pisał. Chyba akurat nie byłeś na wykładach na uniwersytecie parkingowym albo promowym. Załatw sobie korki może czegoś się nauczysz:)
Cytuj:
Wszystko jest zrozumiałe i leżenie pod autem itp. itd., ale jeśli ktoś zatrudnia kierowcę w systemie 3/1 to niech się wali, ale tak powinno być. A co kierowcę obchodzi, że nie ma ładunku do polski?to jest problem szefa...wypuszczając kierowcę w trasę jest 3 tygodnie na to by mu zorganizować powrót. Dla mnie to jest brak szacunku do pracownika.
To nie jest jazda Pl-D my zjeżdżamy autami a nie na stopa z ringu berlina w sobotę popołudniu i nie chwalimy się że jesteśmy w domu co weekend
Są km promy itp po prostu nie ma sztywnego 3/1 możesz być 3,5 tyg a możesz być 2,5.W większości każdy z nas ustala sobie prywatnie pod siebie zjazdy i wyjazdy. Aha i jako jedna z nielicznych firm jesteśmy POLSKOJĘZYCZNI:) Temat uważam za zakończony.
Proszę admina o usuwanie wszystkich wątków nie związanych z tematem VOLVO.