Cytuj:
Jak mu kobieta dzieci porodzi, to każe jej iść do swojej matki po kasę bo do pracy nie chodzi, i nadgodzin nie łapie, ani dodatku 10zl/h brutto za orke w Boże Narodzenie
.
Mój Boże, jakie to zje b y chodzą po tym świecie.
Nie będę się zniżał do twojego poziomu i używał inwektyw.Biała koszula i krawat mnie zobowiązują.
Cytuj:
ak kiedyś bywało, że musiałem kogoś oddelegować do jazdy w niedzielę, to oprócz dniówki dawałem dwieście do łapy. Wierz mi, chętnych nie było (nie dziwie sie w sumie ) nigdy, a jechał ten podpadnięty - za karę. O jeździe w jakiejkolwiek święta nie ma mowy, nawet nie proponuję, bo wiem że i tak by nie pojechali (ja też nie) za żadną kasę. Ty latasz se w święta, bo dostaniesz 50zl premii. Buaaahaaahahaha, no urwa gratuluje
Ciebie nawet nie stać na autobusiarza świeżo po kursie.260 złotych to ja mam netto w niedzielę na pełnym zusie za 5 godzin jazdy i 3 czytania gazety na pętli.Żaden autobusiarz nie będzie się szarpał z pasami na naczepie za twoją dniówkę.Ta twoja dniówka to ile? 12 czy 15 godzin?
Ile twój kierowca dostaje za miesiąc urlopu? 1500 zł? ja biorę 3 plus 500 wczasów pod gruszą.
Jaką ten twój szofer będzie mial emeryturę? jak weźmie kredyt? pokaże w banku umowę na najniższą krajową?
Jesteś kolejnym nieuczciwym szefem jakich pełno.Żaden rozsądny człowiek nie będzie pracował na takich zasadach bo kręci bat na własny tyłek.Ile jeszcze czasu musi uplynąć zeby ludzie to w końcu zrozumieli?