1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
troszę odkop tematu
co możesz powiedzieć po dłuższym już użytkowaniu volvo i dafa jakie wrażenia, awaryjność spalanie względem siebie (jaki tony, z jaką prędkością przeważnie śmigacie) ogólnie wszelakie info są cenne, swoją droga zastanawiam sie czy volvo euro 5 czy mercedes mp3 e5 może mpIV e5???
Co do pojazdu powyżej ? hmm.. Ciut się zmienił a wydaje mi się na lepsze.
Co do wyglądu zewnętrznego? Troche się farby rozlało i obrysówek przybyło Ogólnie według mnie chyba na plus bo i zderzaki pomalowane a i felgi też.
Natomiast co do wnętrza? hmm.. Wpadły dywany od Adamosa i szykuje się kilka modyfikacji (głównie malowanie plastików) ale to dopiero w przerwie świątecznej.
P.S Za nim ktoś sie przyczepi to firanek, i kawałka elementu brązowego w jasnej firanie przy niebieskim pluszu, to już zaznaczam że go nie ma i jest wszyty kawałek pluszu.
Mnie też się to padło podoba, jeden z najładniejszych wozów w garażu.
Kolor, lampki, felunek, środek, wszystko siedzi jak należy. Może tylko tych lampek ciut za dużo.
Pozostaje zadać kluczowe pytanie, ile Ci to pali koleszko?
Teraz już tez kojarzę Twoje auto , pare razy widziałem Cię w Swinoujsciu na terminalu promowym.
Na jaki kolor masz zamiar prysnąć plastiki a środku?
Masz jakieś dodatkowe "nastrojowe"oświetlenie wnętrza? Ciekaw jestem jak niebieski plusz prezentuje sie w kabinie po zmroku.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 136 gości