Zaglądać łatwo znaleźć czas żeby cokolwiek napisać już trudniej...
Cytuj:
Mijanka w tamtym tygodniu w Radomiu. Mrygałem z astry Swiatłami. Fajny dafik rzuca sie z daleka
Kojarzę mijaliśmy się gdzieś na wysokości zakładów Zbyszko. Jeszcze sobie pomyślałem czemu on tam mrugał
Cytuj:
Siemanko mijalismy się dzisiaj pod rzeszowem około 15:30 byłem niebieskim manem mrugalem światłami
Nie widziałem jak mrugałeś ale chyba na manika chyba rzuciłem okiem...Jak dobrze pamiętam to taki przybajerowany dosyć dobrze?
Cytuj:
Właśnie chyba się mineliśmy na s8 195 km, leciałeś w stronę Łodzi. Chyba na tel wisiałeś, wiec nie wołałem
Wisiałem na drutach. Wieczorną spowiedź u małżonki odprawiałem
Cytuj:
Z godzine półtorej temu na a2 też był upatrzony w kierunku wawy. Mnogość halogenów zwraca uwage
Sorki nie wypatrzyłem Ciebie trzeba było krzyczeć na cb.
Cytuj:
Pytanie z innej beczki osłony stopni sam dorabiałeś czy są gdzieś do zgarnięcia?
Kupowałem. Firma Lami-mat (
http://www.lami-mat.pl) Zadzwoń tam to Ci powiedzą jak z dostępnością. Ja jakoś trochę musiałem na nie poczekać.
Fotki dla przypomnienia jak wygląda... Lato jest więc na pewno niedługo coś się zadzieje w wyglądzie. Będziemy wrzucać foty. Obiecuję zacznę od przedniego zderzaka bo już nie mogę na niego patrzeć
Wypatrywać-wołać-komentować