Cytuj:
Świetne auto. Wrzuć więcej zdjęć.
Jedyny problem, że są znacznie droższe w zakupie niż konkurencja. A ISy I gen od 2 lat stoją z cenami w miejscu, albo nawet drożeją.
Krajowy, czy sprowadzany? Jakie wrażenia z użytkowania?
Fakt, mocno trzymają ceny, a już szczególnie krajowe egzemplarze z udokumentowaną historia. Mój jest krajowy, jestem trzecim właścicielem, poza 2 ostatnimi latami mam pełną dokumentację tego co było robione z autem, wszysto z resztą zostało odpowiednio zweryfikowane. A co do wrażeń, to moje pierwsze auto w ogóle i może wyolbrzymiam, ale jeździ się świetnie, plastiki są świetnej jakości, nic nie skrzypi, silnika w środku w ogóle nie słychać jeśli jedzie się spokojnie, natomiast jeśli przyciśnie się trochę mocniej to "ryk" V6 daje o sobie znać. Spalanie około 11L po mieście przy normalnej jeździe bez szaleństw.
Cytuj:
Ładne autko, zawsze podobały mi się lexsusy. Ile taka przyjemność?
Średnia cena na otomoto, około 45k PLN, choć ja jeszcze na początku włożylem trochę bo wymieniłem komplet hamulców przód i tył, zmieniłem dwa przednie amortyzatory bo jeden zaczynał się pocić i zrobiłem pełen przegląd z wymianą wszystkich płynów i filtrów w ASO.