Witam. Lekarz med.pracy wystawił mi papier na 3 lata , czy się pomylił? Psychotesty na 5 mam ,jakieś tam badanie jeszcze u zwykłego lekarza który bada na kat. B na 5 lat.
Czy jak mam od med.pracy ma 3 lata to wszystko w porządku czy coś nie tak?
Powinno być na 5, chyba ze może masz problemy ze wzrokiem albo jakieś inne kłopoty ze zdrowiem . To mógł ocenić ze za 3 lata z powrotem masz się przebadać . Albo się pomylił
A jak mam od zwykłego lekarza medycyny pracy to to przejdzie? Bo lekarz mi mówił ze tak ,ale mam wątpliwości.
Nie wiem czy mnie nie naciągnął na kasę.
naciągnął bo szybciej wrócisz
Niekoniecznie. Ja mam wadę wzroku na prawe oko i oprócz tego, że papier na dwa lata papier, to jeszcze wpis, że praca w okularach.
Za medycynę płaci pracodawca, więc dla pracownika to żaden koszt.
U mnie co badania to problem.
Mój mózg odróżnia kolory, ale zawsze wywracam sie na teście isihiara. Kończy się tak, że przynosi mi 3 pieczątki i pyta o kolory...
Ale badania zawsze na maksymalny czasookres.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Czy lekarz medycyny pracy musi być uprawniony do kontrolowania zdrowia kierowcy?
Czy zwykły lekarz medycyny tez może.
Posiadam oświadczenie od lekarza medycyny pracy, ale nie ma.tam pieczątki (odpowiedni lekarz do badania kierowcow)
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 42 gości