Ja to kilka razy w roku wywalam wszystkie graty ze wszystkich schowków, i układam tak zeby nie stukło nie pukło. Jak by mi coś stale stukało to o c h u j e n i a bym dostał .
Dobry filmik jak zawsze, z tą różnicą że z krajowego podwórka. Co do tych dźwięków to nie ma tragedii (tak jak by dwa garnki się o siebie obijały) , przypomina mi się jak wziąłem z firmy dostawczaka w którym były wybite stabilizatory to była muzyka że strach było jechać przez wyboje.
_________________ Bo życie człowieka to ciągła droga. Wilk 09 .
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Szary man już dawno były sprzedany, tak to nie musiał bym jeździć Scanią tylko bym jeździł szarym tga.
Ogólnie niebieski tga miał zostać jako taki awaryjny ciągnik i stać pod płotem w domu , a mieliśmy kupić jakieś drugie auto a tu klops i wszystkie plany szlak trafiło.
Teraz trzeba kupić jakieś padło na sztukę i może na koniec roku szukać jakiegoś auta.
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Kierownik jak by ode mnie zależało ostatnie słowo w firmie to tak pewnie bym zrobił, a że nad sobą mam jeszcze głównego prezesa to do niego należy ostatnie słowo.
Zamiast kasę przeznaczyć na jakieś auto to poszło na holowanie i inne wydatki z tym związane.
Ja tylko dostałem określone fundusze na auto i w takim a nie innym budżecie mam znaleźć auto
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość