Cytuj:
Przyjacielu o tej porze to na parking na soli zapraszam a nie uciekasz z pod nosa
Nie było czasu terminy napięte jak baranie....
Cytuj:
Miałem pisać ale zapomniałem. Mijanka przed Sołtysami koło Wielunia zaliczona. Niezły flashbang z tych Toich halogenów
bardzo miły zestaw dla oka. Pozdrawiam.
Często tamtędy ostatnio jeżdżę jak idę w górę z Nysy. Pozdro i do następnego.
Cytuj:
Też się z Tobą mijałem jakieś 2 tygodnie temu na wylocie z Wieluniu w kierunku Wrocławia przed przejazdem kolejowym. Ładny zestaw, fajnie wyglądają pomalowane nadkola w naczepie.
Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
Nie kojarzę nic nie słyszałem na radiu chyba że było ściszone
Też tam często teraz wpadam bo tankuję na Moyej.
Foty dla przypomnienia jak wygląda a wygląda nie ciekawie...
Tu akurat po załadunku śruty rzepakowej.
A tutaj na jakimś tam załadunku w slamsach
Zderzak rdzewieje jak rdzewiał z trąb obłazi niby nikiel, ogólnie trzeba by nad nim trochu posiedzieć tu podmalować, tu podszykować ale raz że nie ma czasu a jak jest trochę wolnego to mi się jakoś nie chce.Plany były szerokie na lato jedne zrealizowane inne odłożone na później. Ogólnie jest ok ganiamy cały czas i technicznie nic się nie dzieje. Tydzień w tydzień wychodzi pod 3tyś.km. Jedyne co to naczepa mnie zaskoczyła ostatnio. Mianowicie skończyły się drugie klocki hamulcowe i nie byłoby w tym nic dziwnego tylko, że wytrzymały raptem od kwietnia czyli pół roku a na poprzednich dwa lata od nowości. Te drugie to było TRP. Jak widać szajs totalny. Zobaczymy ile wytrzymają oryginały BPW.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na szlaku