Witam koledzy chciałbym się was zapytać jaki byście mi polecili dobry Atlas Polski samochodowy dla kierowcy zawodowego? Napisałem już taki sam post na forum etransport.pl. Ale chciałbym się dowiedziecie jakie wasze są propozycje, sugestie na ten temat.
Atlas Drogowy Polski z Kompasu. Prosty, przejrzysty, cena naprawdę przyzwoita. Posługuję się swoim z 2015 roku i nie mogę złego słowa powiedzieć. Miała tam parę pomyłek w oznaczeniach niektórych ograniczeń (Użytkownik je wyłapał i liste błędów wysłał do wydawnictwa, które miało je skorygować) ale śmiało można polecić.
Potwierdzam, na kraj atlas z kompasu jest najdokładniejszy, co to zakazów tonażowych trzeba brać nawiązkę, fakt walczyliśmy z Użytkownikem i szły maile do wydawnictwa, wiele jest poprawione.
Sam mam z 2012 roku i polecam.
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Po prostu zle napisał. Za dużo iweko i ma dyscośtam
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Brać nawiązkę = nie brać wszystkiego pod uwagę, dużo "żółtych" dróg ma zakazy 15T, których realnie nie ma.
Atlas jest w twardej grubej oprawie.
Masz oznaczone stacje i parkingi.
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Tez podpisuje się pod zdaniem kolegów co do tego atlasu. Mój tez ma już parę lat wiec np obwodnicy Inowrocławia tam nie ma z wiadomych przyczyn i pewnie paru innych dróg tez tam nie będzie. Z tymi zakazami tez jest rożnie jednak jest naprawdę dokładny i przydaje mi się najczęściej jak trzeba dojechać do jakiegoś chłopka z nawozem gdzieś na głębokiej peryferii.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 21 gości