Ty , No uchwycony perfekcyjnie . Ale szefie to nie ten . Nasz czerwona plandekę ciągnie . A to bliźniak sam go kiedyś mijałem , z początku w myślach miałem „a ten co tu robił, w Niemczech powinien być a nie pod Warszawa” , dojechałem bliżej i już wiedziałem ze ma sobowtóra . Oba z firmy Andiprim pochodzą.
No ale wracając do odcieniu niebieskiego , to u nas ma nazwę „mydelniczka” .
Rzucę zdjęciem całej grupy , jechaliśmy na Hamburg na 3 auta to można było poudawać fotografa .
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201801 ... 93bd27.jpg[/img]
Podejmując
410 tka , śmiga ma już 1160000 km , ostatnio montowałem obrysowki na spojlerze z tylu , dwa popołudnia z życia wzięte , jak nie deszcz to potem xiemno , ale zadowolony jestem , przekaźnik dolozony, nowy guziczek, bezpiecznik wiec jest profesjonalnie [emoji48] trochę krwi mi popsuło to przeciąganie przewód ale zrobione , i działa. Teraz tylko można dopinac kolejne światełka (szofer już knuje wizje , wiec jak coś wymyśli to mu założę )
Szanuje elektryków którzy robią to na coddzien , te przeciągnie kabli rozbieranie wnętrza żeby przewód szedł tam gdzie należy.
460 tka jeździ ma już 1080000 km
510 tka , tez ma się dobrze 770000 km
W spalaniu najgorzej 410 tka wychodzi , 460 tka zawsze najmniej , ale 510 tka można jechać ekonomicznie z tym ze potrafi spalić mało jak i bardzo dużo.