Cytuj:
A materac bardzo wygnieciony???? Volvo wizualnie w dobrym stanie. Jeszcze jak masz cala kabinę na poduszkach to komfort jest. Oby długo i bezawaryjnie służył.
Szczerze to nie ma tragedii, widywałem gorsze. Kabina niestety z przodu na sprężynach, ale na komfort nie narzekam
Cytuj:
kto Ci z Radomia zakladal hydraulike?
Nie pamiętam nazwy firmy, ale lecąc od Warszawy są kawałek przed Radomiem po prawej stronie, w naszej okolicy mają sporo roboty bo kogo bym nie spytał u nich robił, w sumie wszystko chodzi jak trzeba od 7 lat (ze starego białego była przekładana do nowego Taty
) więc mogę polecić
Cytuj:
Patrząc na drugi plan, to białe już idzie na ciepłe kraje?
Na zdjęciach ewidentnie jego czas nadszedł...
Oj tak, swoje przewiozło
i w sumie od roku prawie stoi, nie ma czasu nawet go ogarnąć na sprzedaż
Cytuj:
Naklejki z nr rej nie naklejasz na szybe?
Kolor fajny i fakt, że na volvie leży idealnie, ale te pojedyncze kapselki zielone na szpilkach to bym wyćpił.
Oj tam o głupią naklejkę się czepiasz
Z czasem ten mankament się ogarnie
Trochę czasu od ostatniego posta minęło a wydarzyło się całkiem sporo
Ogólnie jedno wielkie ogarnianie i przygotowywanie auta do pracy
Dokupiliśmy parę gadżetów, porządnie je wypraliśmy (12 godzin srogiej walki z kumplem który zajmuje się tym profesjonalnie i polecam go serdecznie
)
Następnie polecieliśmy do Czech do fabryki po kolejną doczepe na fajnym wypasie (alu koła, ledowe lampy, dodatkowe halogeny pod balkonem, komputer wabco smart board, osie saf, skrzynka, zbiornik na wodę)
Następnego dnia po przyprowadzeniu już oba dzielnie przemierzały Warszawę i okolice
W miniony weekend zabrałem się za małe tjuningi, wpadły lampki w atrapę, lampy wsteczne na dach i gwizdek, na dniach przyjdą mi pokrowce na fotele i telewizor do środka
Klik w zdjęcie poniżej by przejść do filmiku