Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Witam. Potrzebna mi firma która 2 razy w tygodniu będzie w stanie odebrać z niemiec ok 20-24t materiału na wywrotce min 50m3 Materiał to bloki laminatowe o wymiarach 220x55x20 cm. Będą ładowane do "Wanny" za pomocą wózka widłowego od góry. waga jednego bloku to ok 250kg. Trzeba będzie zawieźć to na śląsk z okolic Paderbornu ok 900km. (czy jest to w ogóle mozliwe?) na dzień dzisiejszy jest tego ok 1200 ton i interesowała by mnie stała współpraca. Dajcie znać jak to wygląda cenowo Pozdrawiam Kuba
Po co ładunek foremny wozić na wywrotce? Trochę kantówek, mat i pasów i jedzie pod plandeką aż buczy. Reszta to już kwestia kasy.
Chodzi właśnie o rozładunek i objętość, bo one nie są idealnie wymiarowe i są to 3 metrowej średnicy okręgi pocięte na 4 części wiec nie są idealnie prostokątne.
Samochód: F90 19.362
Na takie ładunki to naczepy stalówki i ładownosc max 22-23 tony na jedną wanne. Inglottrans i Lajon to pierwsze dwie firmy które mi przychodza do głowy. Lataja na takich relacjach i maja odpowiedni tabor
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 26 gości