Rossi, pokrowiec to tak jak piszesz, materiał ten co na firanki, jednak podszyte jest wszystko gąbką i całość jest dość sztywna. Co do kaczki, to pomysł czym głupszy tym daje więcej frajdy i czasem chyba tak trzeba.
Dzięki.
Kierownik, ogólnie to tu nie ma nic wielkiego, zrobione dość po taniości, żeby było szybko, łatwo i nie zajmowało dużo miejsca. Efekt jednak przerósł moje oczekiwania po takim "byle czym".
Skrzynia to skrzynia aktywna od razu ze wzmacniaczem wbudowanym Blaupunkt GTB 8200A, podłączona przez przetwornice 24v/12v firmy Volt, moc 600w. Niestety mocniejszych nie znalazłem, stąd też między innymi wybór tej skrzyni. Przetwornica podłączona bezpośrednio do kabli od akumulatorów, z bezpiecznikiem po drodze. Do tego głośniki dwudrożne Hertz, modelu nie pamiętam, w każdym razie 16,5cm średnicy, oryginalne syczki i wygłuszenie wszystkich okolic przy głośnikach. Efekt jest na prawdę super. Kabina nie jest za duża i dźwięk rozchodzi się bardzo fajnie, bardzo ważne jest też wygłuszenie, to zrobiło tu dużą robotę. Nic nie brzęczy, nie drga, dźwięk jest czysty i całkiem fajnie zbalansowany, nie chciałem, żeby dudniło jak w dresiarskim golfie samym basem, bez wysokich tonów. Spodziewałem się, że skrzynia mała itd, jednak w nie dużej, dobrze wygłuszonej przestrzeni, na prawdę wiele więcej nie trzeba.
Co do kaczki, to może się delikatnie pochwalę.