Ogladalem xenki od nowego i faktycznie jest calkiem inne zlacze. Najlepiej byloby zdobyc nowy wtyk i zarobic z odpowiednim ulozeniem pinow, hokeje swieca jako pozycje lub dzienne wiadomo. Pytanie jest czy jeden pin dostarcza plusa pozycyjnego a inny plusa dziennego czy sa jakies inne czary. Jesli osobne piny to dolozyc kabelek do dziennych, ja tak mam zrobione od poczatku ze po wlaczeniu zaplonu swieca mi dzienne LEDy zamiast dolnych dlugich.
Ja nie robie na Hi-Way'a bo powyzej zderzaka mam wszystko praktycznie dobre...
Co do felunku, brata All Black's ma oryginalne zwykle Alcoa. Jakis czas temu byly juz takie zniszczone ze robil je uwaga od papieru 36!!! do 2000 pozniej kostka i filc jeden dzien jedno kolo, efekt byl lustro
przyszla zima i na wiosne....trzeba by bylo prawie od nowa wiec teraz jezdzi na takich ile chemia wybieli....
Jak alumy to tylko oryginalnie polerowane z jakas tam powloka Dura Bright czy cos takiego, one cala zime sa na lustro i sol ich nie atakuje bo w zwyklych zaraz sa wzery
Kiedys wieczorem na firmie przyjechal kokot w zimie, po zaparkowaniu nalal wody do wiaderka z jakims mydlem umyl fele i poszedl spac...
Mysle sobie fajnie byloby miec takie fele ale takim kosztem to no way