Cytuj:
Co do różnic, to HKP nie posiada własnycn naczep, ani innych zestawów tylko same ciągniki i zajmuje się jak oni to nazywają "trucking".
Co do ND, to mnie interesuje, czy wypłata jest na czas, bez opóźnień? Czy zjazd po 3, czy też 4 tygodniach pracy jest pewny, czy od firmy dostajemy wiadomości typu: "No jeszcze tylko pan pojedzie tu/tam i do domku..."???
Można powiedzieć ze wypłata jest zawsze na czas,spóźnienia są do trzech dni max.I dzieje sie to tak dlatego ze jest bardzo dużo kierowców i nie nadążaja na czas wpłacać kase na konta!Minimum jeździsz 3 tygodnie.Ale wtedy zjeżdzasz do domu na góra 3 dni
.Mój tato np.jeździ 5-7 tygodni i zjeżdza obowiązkowo na dwa tygodnie do domu!!To juz zależy jak kierowca chce.Tak dzwonią do ciebie i informuja cie gdzie i z czym jedziesz!Jeśli chcesz np.zjechać do domu to dzwonisz i ich informujesz a jeśli mają kurs dla ciebie to pytają czy nie pojechał byś.Naprawde kierowców traktują Super.
[ Dodano: Sro, 02.08.2006, 18:23 ]
Cytuj:
I jak możesz Zelu po podaj dokładne wysokości diet-gdzie więcej,gdzie mniej(no chyba,że to nie uległo zmianie...) i jesli mozesz to powiedz cos o pracy na silosach,bo słyszałem że tam sa trochę lepsze warunki pracy i płac niż na plandekach...
Wiesz na temat silosów to mi nic nie wiadomo co do pracy i płac.Wiem tyle ze Anglicy i Francuzi narazie je mają.W polskiej bazie jeszcze ich nie ma.Jeśli będe coś wiedział napisze!