Ten z motorem 440km to nic innego jak odmiana Euro-5 silnika D20...Odmiana Euro-3,4 ma moc 430km a moment 2100Nm co powinno wiekszość z pewnoscią zadowolic...Ogółem to MAN jak dla mnie moze byc,ciekaw jestem nowego TG-A,którego zwiastuny już od dawna są na WC...Oj bedzie się działo...
[ Dodano: Sro, 21.06.2006, 14:29 ]
Jak tak czytam wypowiedzi kolezanki KASI to sądzę,że ona jest chyba jakimś ekspertem od ciężarówek...
Jezdziła każdym MAN-em(łącznie ze specyfikacjami kabin,mocy i modeli...) to bardzo ciekawe-bo będzie tego lekko mówiąc od cholery.Koleżanka jest też już tyle w branży,że jezdziła najnowszym FH16 i XF105...O różnych innych modelach nie wspomnę,bo przecież trzeba na czymś opierać uwzględnianie najlepszej ciężarówki jak MAN wzgledem reszty...Przecież nie można sobie mówić''MAN jest najlepszy bo jest'' bo taki poważny forumowicz i tak zagłębiona osoba w transporcie nie może się mylić...
Wiesz co kolezanko:ja proponuję,żebyś coś więcej o sobie opowiedziała,a swoje przechwały udokumentowała czymś wiarygodnym bo już nie jeden był taki na tym forum co nam z palca wyssane historie poddawał...