Siemka siemka
Troszkę czasu minęło jak mnie tutaj nie było ...
A więc tak , walczę cały czas ... Na tą chwilę jest trochę stałych robót głównie z platformami i mniejszymi gabarytami od czasu do czasu . Jeśli chodzi o tabor to na tą chwilę jest pięć aut i do tego 7 naczep platforma / firana i w przyszłym tyg dochodzi 8 do tego swój osobisty pilot VW caddy oczywiście wszystko tradycyjnie z moim przekonaniem w którym się utwierdzam coraz bardziej czyli bez leasingów i kredytów
Cały czas odwieczny problem ze zbudowniem dobrej , kumatej stałej ekipy , ale myślę że jestem na dobrej drodze by to osiągnąć
przynajmiej mam taką nadzieję , a nadzieja matką głupich
...
Tak więc pokolei :
pierwsze auto , którym osobiście jeżdżę : Scania r500 6x2 boogie 2007r przebieg 110000 , samochód jest na tą chwilę spełnieniem mojego marzenia o trzyośce i vce pod dupą
, trafiła się fajna niewytłuczona sztuka ze zrobionym kompleksowo całym wnętrzem i delikatnymi duperelami na zewnątrz , na tą chwilę auto ma 560km i myślę że będę działał żeby było więcej
Drugie auto to babcia r420 2005r z przebiegiem podchodzącym do 1800000 i co najciekawsze jest to jedno z najmniejproblemowych aut jakie miałem , ( śmigałem nią jakieś 1,5 roku bez większych problemów , teraz dostał ją kierowca , który pokochał ją jak swoją ...
) na samochodzie jest około 150 dodatkowych lampek , w środku podłoga i fotele od adamosa itp ...
Trzecia to biała r420 highline , cała na poduszcze , kiedyś była megą , przebieg 1300000 , Za mojej kadencji dołożone lampki , szeroki laczek , pomalowane wszystkie plastiki w kolor i inne duperele
czwarta to r420 - przebieg 1200000 auto w ładnym stanie , jedyne co to zrobiony przelot w tłumiku
i jakieś tam lampki
no i ostatnia to zielona czwórka , niezatapialna 380 , która ma dożywocie i jak kiedyś przyjdzie czas na to żebym przestał jeździć , wezmę ją do siebie na halę na spa i będę się nią od nowa cieszył ...
mam tylko jedno foto od dupy strony ...
:
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5C2681CD
Jeśli chodzi o firany to wszystkie dostały nowe plandeki z logiem mojego dobrego kolegi także łatwiej jest nas rozpoznać
:
i z takiego szybkiego aktuala to by było na tyle
pozdro i szerokości