3DC> 3D Buildings > /Content/Building/ 3DL> 3D Landmarks > /Content/Building/ DEM> Map Terrain > /Content/DEM/ FBL> Actual Maps > /Content/MAP/ FDA> Driver Alerts > /Content/MAP/ FJW> Junction view > /Contents/MAP/ FPA> Proximity Alerts > /Content/MAP/ FSP > Speed profiles >/Content/Map/ FTR> Truck Info > /Content/MAP/ HNR> Defined Routes > /Content/Map/ HSP> History Speed > /Content/Histspeed/ KML> Custom Points of Interest > /Content/userdata/poi/ PH> Regional Voice Corrections > /Content/Phoneme/ POI> Points of Interest > /Contents/POI/ SPC> Speedcam > /Content/Speedcam/ TXT> Radar > /Content/speedcam/
W sys.txt dodać Rozwiązanie # 1: [time_provider.gps_time_provider] enable = 0 priority = 0 Rozwiązanie # 2: [time_provider.local_time_provider] priority = 200 [regionalne] timezone_providers = 1Takie coś trafiłem na grupie. Czy działa nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Ja mam androida i iGO Nextgen więc też Ci nie umiem odpowiedzieć jednoznacznie, ponieważ nie spotkałem się z Twoim problemem.