I to mi się właśnie podoba. Poziom waszych wypowiedzi. Mówicie jak jest na co patrzeć, co jest ważne z czym mogę się spotkać. Dziękuje wam nieznani mi koledzy.
Zacznę może od tego, że będę chciał spróbować swoich sił po nowym roku. To nie jest tak, że ja czy tata nie wiemy jak to jest prowadzić własną działalność. Co miesiąc jakiś zysk,straty, czy zarobisz mniej czy więcej. Chwaląc się czy nie mam w rodzinie 3 firmy. (tartak który transportuje drzewo do różnych miejsc, hurtownie która wysyła auta z giełdy na Polskę i kraje Unii Europejskiej i przewoźnika który współpracuje z Castorama w Polsce. ) I teraz pytanie po co to powiedziałem? Nie chce się wybijać na czyiś plecach ani uzyskać pomocy. Chce sam coś stworzyć po raz kolejny i żeby przynosiło mi to zyski (nie zawsze będzie kolorowo ale warto wierzyć, że się uda) Chciałbym dojść do czegoś sam przy pomocy ojca. Przeprowadzałem rozmowy z tymi oto rodzinami, czy warto w to wejść stwierdziły, że tak żebym spróbował. Nie zamierzam trzymać się jednego kierunku jakim jest mleczarnia. Nie mam złych chęci. Wezmę sobie do serca każdą radę i przez najbliższe miesiące będę się wszystkiego dowiadywał. Może na nowy rok wrzucę drugi post i będzie to zestaw. Kto wie co przyniesie życie.
Dzięki jeszcze raz dla wszystkich temat do zamknięcia.