1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Obrysówki z Horpola? Jeśli tak, to jak oceniasz wykonanie w porównaniu do legendarnych holenderskich Gylle? Jest to w jakiś sposób bardziej zabezpieczone przed dostaniem się wody do środka?
Ledy są od waś. A uchwyty gylle. Moim zdaniem elegancko są zabezpieczone. Ale czas pokaże
_________________ Życzę wszystkim tyle powrotów ile wyjazdów
z racji tego że już rozpocząłem święta z mechanikiem założyliśmy fartuch do naczepy i przyszła paczka do scanii nic specjalnego jeśli chodzi o sprzęt ale mam nadzieję że troszkę lepiej to będzie wszystko grało
na dniach montaż chlapaczy z przodu i obrysówek led na górze kabiny.
i trochę zaszalałem zakup nowej automatycznej anteny satelitarnej. Jutro z mechanikiem będziemu ogarniać jak to najlepiej zamontować
zamocowany telewizor na stałe, jest na wysięgniku więc jak nie ma oglądania, chowamy go w szafkę, zamykamy i nic nie widać
i jedno zdjęcie z nocki jak to wszystko na tą chwilę wygląda i za dnia...
ps. czekam za orurowaniem pod zderzak z Inowrocławia. Więc jeszcze trochę ledzików dojdzie
czemu tak uważasz ? zrobiłem w bieli bo już dosyć mam mijanego auta w pomarańczach i zółtych cystrynkach miałem tak poprzednie auto i scanie postanowiłem że pójdę w tą strone
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 7 gości