Tego policjanta z allo allo sobie zapodaj, co dziń dybry mówił.
Zrobimy Cię gubernatorem tego tematu
Przepraszam za spam, musiałem
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Hej witam wszystkich jestem Kaja i od niedawna dołączyłam do grona kierowców większych gabarytów.
Cześć, życzymy miłego pobytu
PS.: Kierownik, gdzie jesteś? Ludzie tu czekają!
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Cześć Kajaborek1986. Witamy w naszym gronie, liczę na czynny udział w dyskusjach tych mądrych i tych głupich .
Nie spesz się, jak tutejsze stado jurnych byków będzie Cię słownie zaczepiać.
Bajzel, daj żyć. Ledwo za tyle lat dochrapałem się funkcji, a Ty już mnie chcesz wysadzić ze stołka...
Równo 2 tygodnie temu miałem na przyuczeniu chłopaka o imieniu Kamil z Radomia - przypadek?
Na pewno przypadek,jedyne przyuczenie jakie miałem to z ojcem jedna trasę i to wszystko... Oczywiscie po zrobieniu prawka,padła decyzja o kupnie swojego auta i tak od dwóch lat sie tułam po kraju...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości