Witam wszystkich. Od niedawna jeżdżę premiumką Dxi 460 EEV 2013. Pytanie banalne: Jak przestawić te małe lusterka boczne i przednie? Za cholerę nie mogę nigdzie znaleźć. Pokrętło (to od dużych lusterek) działa tylko w 3 pozycjach - lewo prawo i 0. Nie widzę nigdzie żadnych dodatkowych przycisków. Ktoś pomoże ? Pozdrawiam.
Jesteś pewien? Przecież to bez sensu. Musiałbym przestawiać lusterka ręka, a potem wsiadać za kierownicę, żeby sprawdzić jak są ustawione i tak w kółko
Samochód: orange i grafitowy
renówka stoi troszkę niżej niż np. mercedes i tym mercedesie też te lusterka trzeba ustawić ręcznie no chyba że kupisz najnowszy model ten z kamerami zamiast lusterek to wtedy z kabiny ustawisz.
pocieszę cię że ogrzewanie działa na wszystkich więc zimą nie będą ci sprawiać problemu jak już sobie je ustawisz.
_________________ nie cytuję postów innych użytkowników
Jestem pewien. Pierwszy raz w ciężarówce?
To zobacz na to, Scania, szczyt współczesnej techniki.
Lewe lusterko regulowane elektrycznie nawet w najnowszych trzeba zaznaczyć w konfiguratorze - ciekawe czy trzeba dopłacić.
Zawołaj sobie kogoś do pomocy. Lusterka ustawiasz raz i tak jeździsz, zwłaszcza te mniejsze.
Zgadza się, jestem swieżak
Szczerze mówiąc jestem w szoku. Jeśli dobrze pamiętam, to nawet w starym manie tgl 12.240, którym jeździłem na kursie wszystkie były elektryczne Dzięki za odpowiedź Panowie.
To się nazywa oszczędność...
Wszystkie iveca do 2008 roku miały boczne elektryczne, potem manual..
Rampowe tylko podgrzewane...
Postęp technologiczny...
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Trzeba było sobie TGA kupić, tam masz wszystkie lusterka elektrycznie regulowane.
W full opcji było przestawianie/odchylanie lusterek podczas cofania
Ten guzik pod guzikiem od ogrzewania lusterek
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 4 gości